PC Telecom Kft.

H-7400   Kaposvár Petőfi u. 15.

TEL: +36 (82) 528-520  FAX: +36 (82) 528-529

e-mail: info@pctelecom.hu

=== PC Telecom Kft. - Néhány szó magunkról ===  

  

Cégünket 1997 őszén alapítottuk azzal a szándékkal, hogy ügyfeleink részére komplex telekommunikációs és informatikai megoldásokat nyújtsunk. Alapítóink és alkalmazottaink több éves tapasztalattal rendelkeznek mind a telefonrendszerek, mind a számítógépes hálózatok tervezésében, kivitelezésében, és üzemeltetésében. Cégünk forgalma évről évre dinamikusan növekszik, az idei esztendőben várhatóan elérjük a nettó 90-100mFt-ot. Jelenleg 4 saját fővel és további 4 külsős szakember folyamatos bevonásával dolgozunk. Ezen munkatársak fele felsőfokú, másik fele középfokú szakirányú végzettséggel rendelkezik.


Az első időkben a fő hangsúlyt a számítógép rendszerek telepítésére és az ISDN szolgáltatások elterjedésének megfelelően az ISDN telefonalközpontok telepítésére, és a köréjük épített hálózatok kiépítésére helyeztük. Nagyon hamar tisztává vált előttünk az, hogy magasabb minőségi követelményeket kielégítő telefonhálózatot és informatikai hálózatot külön üzemeltetni nem gazdaságos. Csak egy egységes informatikai hálózat üzemeltethető gazdaságosan! Egy ilyen hálózat kielégít minden telekommunikációs és informatikai igényt, kellően nagy adatátviteli sebességgel terhelhető, megfelelő tartalékokkal bír, könnyen kezelhetőek vele a házon belüli munkahely átcsoportosítások, és legalább 10 - 15 évig használható. Azóta ebben a szellemben dolgozunk, ebben a szellemben tervezzük meg a rendszereket, és ebben a szellemben ajánljuk régi és új ügyfeleinknek a legjobb megoldásokat.


Az eddig eltelt rövid idő alatt elértük, hogy ügyfeleink teljes bizalommal fordulnak hozzánk, nemcsak a klasszikus telefonos problémáik megoldása, hanem hardver, és szoftver vásárlása esetén, valamint a meglévő rendszerek üzemeltetési kérdéseiben is. Bebizonyítottuk, hogy kisvállalkozásként is komplett, a kornak megfelelő informatikai és telekommunikációs megoldásokkal tudunk ügyfeleink rendelkezésére állni. Az utóbbi három évben felvettük kínálatunkba a biztonságtechnikai rendszereket is azzal a céllal, hogy ügyfeleink számára komplett gyengeáramú megoldásokat tudjunk szállítani.

Cégünk mindig nagy hangsúlyt fektetett a minőségre. Ezért fontos számunkra a szakirányú tanfolyamokon való részvétel és az ott elérhető minősítések megszerzése. Így váltunk Hivatalos T-Com (Matáv) és T-Online (Axelero) viszonteladóvá, kommunikációs rendszerek vonatkozásában Alcatel Üzleti partnerré és Bosch partnerré, Nexans (Alcatel) kábelezési területen feljogosított rendszerépítővé, hálózatos aktív eszközök vonatkozásában Cisco minősített router telepítő, valamint 3Com Bronz partnerré. Szoftveroldalról Microsoft Certified Partnerré, Panda vírusvédelmi partnerré, továbbá a Libra ügyviteli rendszer Volán Elektronika partnerévé. Több piacvezető disztribútorral állunk több éves, jó kapcsolatban, akik biztosítják számunkra mind a kereskedelmi feltételeket, mind a technikai háttértámogatást. Ezáltal állandóan nyomon tudjuk követni a technika vívmányait, erről megismertetjük ügyfeleinket és folyamatosan alkalmazzuk a legújabb technológiákat.

Referenciaértékű munkáink közül ki kell emelnem telekommunikációs és informatikai területről az Alcatel, Bosch, Siemens és Panasonic legkorszerűbb telefonalközpontjait. Már megtettük az első lépéseket a jövőt képviselő IP alapú call-centerek/kommunikációs centerek bevezetéséhez és a napokban már közel 10. ilyen rendszert adjuk át. Büszkék vagyunk az általunk létesített Cisco bérelt vonali hálózatokra, melyeknél a hangátvitelt is megoldottuk. Számos optikai gerinccel épített Nexans/Alcatel, Brand-Rex, RIT, struktúrált kábelhálózatot adtunk már át, melyek azóta is hibamentesen működnek. A számítógép-hálózatokat szoftverekkel és perifériákkal ( Intel, HP, IBM, Epson,Microsoft, Novell, Symantec, Panda ) kiegészítve üzemeltetjük. Az általunk telepített és felügyelt LibraCom/ SAP ügyviteli rendszerek hosszú évek óta szolgálják ügyfeleink sikeres munkavégzését. Legújabb beruházásunk, hogy a T-Online szervertermében saját tulajdonú Intel-Linux webszervert üzemeltetünk, partnereink és saját weboldalaink elhelyezését biztosítva.


Biztonságtechnikai területen elsősorban Esser, Cerberus tűzjelző megoldásainkat emelném ki, amelyeket többek között a Magyar Honvédségnek is telepítettünk. Beléptető, CATV, Videófigyelő, Hangosító rendszereknél a Kantech, Hirschmann, Pelco, Philips gyártású eszközöket találtuk a legjobb ár/érték arányú terméknek.
Napjain trendjét követve wireless (vezeték nélküli) megoldásokat is építünk, akár 30 km-es áthidalási távolsággal.


Minden rendszert saját erőből, önállóan kivitelezünk, biztosítva ezzel a szakmai színvonalat és felelősséget is.
E rendszerek kiváló minősége, és az általunk nyújtott szolgáltatások nyerték meg eddig is, és reméljük ezután is ügyfeleink elismerését. Ügyfeleink között köszönthetünk pénzintézeteket, állami-önkormányzati, oktatási és egészségügyi intézményeket, számos neves vállakozást, honvédségi szerveket.


Jövőbeni célunk minden partnerünk teljes gyengeáramú kiszolgálása, a legjobb minőségű és képességű eszközökkel, kábelezéssel, és rendszer-felügyeleti szolgáltatásokkal. Cégünk meg kíván maradni műszaki beállítottságúnak, mert hisszük, hogy nem elég eladni a termékeket, hanem biztosítani kell hozzá az értéknövelt szolgáltatásokat is.


Nyereségünk javát infrastruktúránk, szakértelmünk és szolgáltatási színvonalunk fejlesztésére fordítjuk, annak érdekében, hogy a rohamléptekkel változó világ kihívásainak és ügyfeleink elvárásainak mindig meg tudjunk felelni. Ehhez korszerű gépjárműveink, hordozható számítógépparkunk, megfelelő gépeink és eszközeink, valamint a raktáron lévő tartalékalkatrészek segítenek hozzá.


Továbbra is az vezet bennünket, hogy igényes ügyfeleinket minőségi termékekkel és minőségi szolgáltatásokkal elégítsünk ki. Ennek elérése érdekében elkezdtük az ISO9001:2000 rendszer kiépítését, melynek auditálása 2005 év szeptemberében-októberében megtörténik.


Reméljük bemutatkozásunk Önben is felkeltette az érdeklődést cégünk iránt és hamarosan Önöket is elégedett ügyfelünkként köszönthetjük.


Pál Attila
ügyvezető Vissza a főoldalra